Matematik

Geometrisk approksimation

26. februar 2009 af Melinka (Slettet)

Hej

Hvordan kan jeg forklare den geometriske approksimation A(r+dr)-r=(bølge lighedstegn) 2*pi*r*dr

når jeg har en cirkel med radiusen r med A(r)= pi*r^2 og A'(r)= 2*pi*r


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du skal læse det sådan her Lim( A(r) + Δr) - A(r))/Δr, du har skrevet A(r+dr)-r, det skl være A(r+dr)-A(r)


Skriv et svar til: Geometrisk approksimation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.