Matematik

Differentialregning

01. marts 2009 af 375 (Slettet)

En funktion f er bestemt ved

f(x) = x^3 - 3x^2 + 2x

Det oplyses at grafen for f har to tangenter med hældningskoefficient 11

a) bestem førstekoordinaten til røringspunktet for hver af disse tangenter

Håber at nogle kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2009 af mathon

betænk
sammenhængen mellem
hældningskoefficient  og f '(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2009 af Bankier (Slettet)

Differentier f(x)

f mærke(x) = 11   og løs ligningen med hensyn til x 


Svar #3
01. marts 2009 af 375 (Slettet)

Hvordan vil den helt konkrete beregning så se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. marts 2009 af mathon

f '(x) = 3x2 - 6x + 2 = 11


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.