Fysik

LoggerPro

04. marts 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

Hej,

er der nogen, der har kendskab til LoggerPro ?

Jeg ved nemlig ikk hvilken enhed der er på usikkerheden, som LoggerPro automatisk regner, når man har en graf og den regner en ligning ud...

jeg har lige oploadet en graf, som et eks. hvor i kan se hvad jeg mener..

fx: A:A=9,392 +/- 0,04131.

her vil jeg bare lige vide hvilken enhed: 0,04.... har .. :D


Svar #1
04. marts 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

desuden.... hva betyder B og C, i en funktion af denne: Ax^2+Bx+c


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2009 af QaZZaQ

Usikkerheden har samme enhed som konstanten.

Et fald med konstant acc. g, er givet ved s=½gt^2+v_0t+s_0, så hvis du fitter en funktion af formen Ax^2+Bx+C, så vil du have at A=0.5g, B=v_0 og C=s_0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2009 af mathon

y = At2 + Bt + C
hvor

A = -0,5*g
B = vo
C = so


g er tyngdeaccelerationen, [g] = m/s2
vo er begyndelsesfarten, [vo] = m/s
so er begyndelsesvejlængden, [so] = m


Skriv et svar til: LoggerPro

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.