Matematik

bestem tallet

04. marts 2009 af Kakaspige (Slettet)

hej, jeg skal op til terminsprøve i morgen, og så øver jeg lige opg. u. hjælpemidler..

men jeg kan ikke finde ud af denne:


En funktion er givet ved f(x)=4*a^x, hvor a er et positivt tal. Grafen for denne funktion går gennem punktet (2,100).

håber i kan hjælpe!! :)

a) Bestem tallet a.
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

indsæt dine værdier og isoler a :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. marts 2009 af dyrup123 (Slettet)

  For at færdiggøre lallenalle..

100=4*a^2

25=a^2

kvrod(25)=a

a=5


Skriv et svar til: bestem tallet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.