Matematik

Vektorer

08. marts 2009 af freece (Slettet)

Hej, jeg har brug for hjælp til en opgave.

I et koordinatsystem er to vektorer bestemt ved

vektor a = [t , t+1]

og

vektor b = [-t , t+1]

hvor t er et tal.

Bestem de værdier af t, for hvilke vinklen mellem vektorerne er 60 grader.

Hvordan gør jeg dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2009 af Lubas (Slettet)

cos(60deg) = (a·b) / (|a|*|b|)  beregn t


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.