Matematik

Reducering af brøker

08. marts 2009 af Svensi (Slettet)

Har brug for hjælp til følgende opgaver:

se vedhæftede fil

Vedhæftet fil: matematik.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2009 af NejTilSvampe

 2) 8a3*b / 2b2*a2  -> 8a / 2b  -> 4a/b

3) a = -2  

-2*3 +b = 0

-6 +b = 0

b= 6

f(x) = -2x + 6

1) gider jeg ik xD


Svar #2
08. marts 2009 af Svensi (Slettet)

Hvad bliver der af de 8a3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2009 af juventuz (Slettet)

1)

(x2+2x)/(4x+8)

(x(x+2))/(4(x+2)

x/4

2)

(8a3*b*a-2)/((2b)2)

(8a*b)/(4b2)

8a/4b

(2a)/b

3)

y=a(x-xo)+yo=-2(x-3)+0=-2x+6


Svar #4
08. marts 2009 af Svensi (Slettet)

hmm, juventuz kan du beksrive hvad du gør, for har svært ved at se det ud fra dine udregninger


Skriv et svar til: Reducering af brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.