Fysik

Om spejle og fotoner

08. marts 2009 af Angelmelek (Slettet)

Er der nogen der kan forklare mig sammenhængen F=(2*P)/c... Dette skulle angive kraften for den stråle der sendes vinkelret ned på et spejl, men hvordan det, og hvordan er den udledt??


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hvad er p?

Men til hjælp, så vil jeg gætte at du kan bruge at F=ma=dp/dt


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#1: Det er trykket (egentlig kraften) på en overflade, der stammer fra fotoner.

#0: Hvad søger du? En forklaring af formlen eller en udledning?


Svar #3
17. april 2009 af Angelmelek (Slettet)

Mere en udledning, formlen i sig selv giver mening, men jeg har ingen idé om hvordan den udledes?


Skriv et svar til: Om spejle og fotoner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.