Matematik

Trekanter!!!!!!!

09. marts 2009 af Boogie92 (Slettet)

Jeg har en aflevering til i morgen (!) og min hjerne er gået i baglås, så lidt hjælp ville være værdsat xD.

I en retvinklet trekant er Vinklen A = 44 grader og siden a = 7 cm. Bestem siderne b & c uden brug af pythagoras!

PLEASE hjælp mig ;b


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er det næste, du gerne vil finde i trekanten?


Svar #2
09. marts 2009 af Boogie92 (Slettet)

Altså jeg vil gerne finde b og c ? (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Ja. Kan du gøre det direkte, eller skal du have fundet noget andet først?


Svar #4
09. marts 2009 af Boogie92 (Slettet)

Nej, kan gøre det direkte (:
Det er bare det jeg ikke kan hitte ud af.


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Jeg prøver lige at give dig et hint. Prøv at beregne vinkel B ud fra kendskab til vinkelsummen i en trekant.


Svar #6
09. marts 2009 af Boogie92 (Slettet)

Ja, vinkel b = 46 grader.

men hvad er så næste trin?


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#6: Brug, at sin A = a/c.

Glem hvad jeg sagde om vinkel B.


Svar #8
09. marts 2009 af Boogie92 (Slettet)

Det giver ingen mening for mig, for 0,0177


Brugbart svar (0)

Svar #9
10. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#8: Brug det jeg skrev til at finde c. =)


Skriv et svar til: Trekanter!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.