Matematik

En Mat Opg

10. marts 2009 af Nha_lovely (Slettet)

Rundt om min swimming - pool lægger jeg en kvadratisk flise med siden 25 cm. Hvor mange skal jeg bruge, når pool'en måler 7 * 15 m?

husk at skrive mellemregning !


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Noget bud selv?


Svar #2
10. marts 2009 af Nha_lovely (Slettet)

egentlig ik, forstår den ik helt--


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Hvad er arealet af din pool? Hvad er arealet af din flise?


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2009 af nmcaan (Slettet)

25cm skal omregnes til meter dsv 0,25 m

flisen har arealet 0,25m*0,25m=0,0625 m2

poolens areal er 7m*15m=105m2

så resultatet er 105m2/0,0625m2=1680 stk

SCOFIELD....


Svar #5
10. marts 2009 af Nha_lovely (Slettet)

taak.


Skriv et svar til: En Mat Opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.