Matematik

omskriv brøkerne til decimaltal

10. marts 2009 af michellabalder (Slettet)

Omskriv brøkerne til decimaltal  feks. 19/20

Normalt skal der stå 19 med streg under og så 20, men kan ik finde ud af at lave det, sorry, men håber alligevel på hjælp.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2009 af Dynin (Slettet)

gang op til noget du kender ... her


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2009 af nmcaan (Slettet)

 går 20 op i 19? svar  0

19/20=0,  så har du 190 går 20 op i 190? ja svar 9 så har du 100 tilbage hvor  mange gange går 20 op i100? svar 5 gang

19/20=0,95


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. januar 2011 af Rikkevnielsen (Slettet)

 hej er der nogle som vil hjælpe mig skal havde omskrevet de her brøker til decimaltal:) 

4/5

5/2

15%


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. januar 2011 af pige24 (Slettet)

3# 4/5=80/100=80%

5/2=250/100=250%

Du er velkommen til at spørge mig, hvis det stadigvæk driller


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. januar 2011 af Rikkevnielsen (Slettet)

 tusind taak for hjælpen:) men jeg har faktisk også nogle andre som du meget gerne må hjælpe mig med.

174 + 0,2

    og

3/4 - 1/5

3/5 :3


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. januar 2011 af Rikkevnielsen (Slettet)

 har også de her lingninger som jeg skal havde løst:) og er ikke lige special god til det...

her er de...

8x = 56                                  x=

48 = 3x + 12                         x=

10 + 4x = 2x + 20                x=


Brugbart svar (0)

Svar #7
19. januar 2011 af pige24 (Slettet)

174+0,2=174,2

3/4-1/5

3/4=(3*5)/(5*4)=15/20  1/5=(4*1)/(4*5)=4/20

15/20-4/20=11/20

3/5:3=1/5

48=3x+12

48-12=3x

36=3x

x=12

10+4x=2x+20

4x-2x=20-10

2x=10

x=5


Brugbart svar (0)

Svar #8
19. januar 2011 af Rikkevnielsen (Slettet)

 hvad gav de her lingninger som man skulle løse:)?

8x = 56    x =

48 = 3x +12    x=

10 + 4x =x + 30    x=


Brugbart svar (0)

Svar #9
19. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Rikke De to sidste ligninger har jeg løst for dig.

8x=56 kan du sagtens selv.


Brugbart svar (0)

Svar #10
19. januar 2011 af Rikkevnielsen (Slettet)

 oke kunne bare ikke lig se hvad der hvad:) men takk


Brugbart svar (0)

Svar #11
19. januar 2011 af Rikkevnielsen (Slettet)

 kan du hjælpe mig med den her:

hvad er gennemsnittet af 10, 16, 15 og 11 er


Brugbart svar (0)

Svar #12
19. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Plus alle tallene sammen og bagefter divider med 4.


Brugbart svar (1)

Svar #13
19. januar 2011 af Rikkevnielsen (Slettet)

 taak:)


Brugbart svar (1)

Svar #14
19. januar 2011 af Rikkevnielsen (Slettet)

 har lige opgaver mere som jeg godt kunne bruge noget hjælp til, men må jeg ikk få din email så du bedre kan hjælpe mig med opgaverne for har taget et billed af dem for ellers bliver det svært at hjælpe mig med det hvis du ikke kan se opgaverne:)


Skriv et svar til: omskriv brøkerne til decimaltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.