Matematik

Isolering på TI-89

11. marts 2009 af asif (Slettet)

Hvordan gør man det?


Svar #1
11. marts 2009 af asif (Slettet)

Solve selvfølgelig..


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. marts 2009 af MortenJU (Slettet)

fx.

solve(4x2-2=,x)

enter


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. marts 2009 af MortenJU (Slettet)

ops

fx.

solve(4x2-2=0,x)

enter
 


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#3: Såvidt jeg husker behøver du vist ikke engang "=0" - hvis et lighedstegn udelades mener jeg blot, at lommeregneren selv antager, at udtrykket er lig nul.


Brugbart svar (1)

Svar #5
11. marts 2009 af MortenJU (Slettet)

Jeg vil mene at man skal skrive =0. Det skal man på min

Asif hjalp det 


Brugbart svar (1)

Svar #6
11. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#5: Jeg er blot for doven til at hive min egen op af tasken og prøve. :P


Skriv et svar til: Isolering på TI-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.