IT

Symboler på proceslinien

11. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Jeg har fået et kedeligt symbol på min proceslinie, en blå stjerne fra Microsoft, der bliver ved med at minde mig om, at jeg har en uægte office-pakke. Den har jeg slettet nu, men hvordan bliver jeg af med symbolet, for der dukker hele tiden en påmindelse op på min skærm, også selvom jeg ikke længere har pakken.


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. marts 2009 af Anders Ravn (Slettet)

Du er (desværre) nødt til at købe en original pakke, og registrere den. Det nytter ikke noget at låne en original pakke og installere den, da en pakke kun har x antal licenser (mener det er 2 eller 3, i sjældne tilfælde blot 1), hvilket gør at det kun er de første få registreringer der registreres som værende originale, de næste bliver regisreret som piratkopier, hvilket giver dig advarslen.

Altså er den simple løsning at købe en original pakke. Selvom advarslen (troede jeg) burde forsvinde efter du har fjernet den ulovlige kopi. Du har vel fjernet den via tilføj/fjern programmer, eller programstyring (eller hvad det nu måtte hede i kontrolpanelet) eller brugt programmets egen uninstall fil?

Der findes ulovlige programmer, der kan snyde computeren til at tro at det er en original udgave, men det er ikke noget jeg selv bruger, og da det netop er ulovligt er det ikke noget jeg vil diskutere på nettet.

Håber du kan bruge det til noget.

Mvh. Anders Ravn.

Er du i tvivl om noget skal du bare skrive.


Svar #2
27. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Ja jeg hart slettet mit program, og nu er drillepinden væk, men jeg købte computeren gennem Gul & Gratis med det hele installeret, så jeg regnede med, at det var i orden. Jeg har forresten en nyere computer, men der er virus på, og så skal jeg jo bruge et helt ny windows program, eller hvad?


Brugbart svar (1)

Svar #3
14. april 2009 af mhvidtsted (Slettet)

Selvom du installere din office-pakke på samme pc hver gang bliver den også registreret hver gang som "brugt en gang til".

Men ring til microsoft danmark og snak med dem, de plejer at være flinke hvis du ringer og fortæller dit problem (husk dog at sig, at du har dette problem, fordi du har installeret din office-pakke flere gange på samme pc pga. virus)

Microsoft Danmark Support:   (+45) 82 333 100

Mvh.


Svar #4
15. april 2009 af Erik Morsing (Slettet)

OK, jeg har slettet offeci-pakken, jeg har ikke brug for den.


Skriv et svar til: Symboler på proceslinien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.