Matematik

reducer!!!???

11. marts 2009 af richgirl (Slettet)

jeg skal reducere udtrykket:

det er vedhæftet, da jeg ikke kan skrive a hat og vektorerne herind, men her er et forsøg, og hvis, i ikk forstår det der er skrevet, kunne i eventuelt se det vedhæftede fil;

se lig her: (A= a hat) (a=vektor a) (B=b hat) og (b= vektor b) 

(2A+A)(a+B) - (b+2a)(b-A)

hvordan gør man??

Vedhæftet fil: reducer vektor.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2009 af lielie (Slettet)

slave arbejde ;) Men det kan lade sig gøre. hvor du ved at vektor a består af a1 over a2 og hatte af vektro a er -a2 over a1 også er det med vektor b.


Skriv et svar til: reducer!!!???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.