Matematik

Procent-regning

15. marts 2009 af BøgBayVibe (Slettet)

Hej alle

Jeg har fået stillet følgende opgave og har også fået den løst (tror jeg), men er der ikke nogen der vil prøve at vise mig hvilken to svar de ville få.

På forhånd tak

"I 1950 vejde en øldåde 90,7 gram, mens den i 1993 kun vejde 17 gram"

Hvor mange procent vejede dåserne mere i 1950 end i 1993?

Hvor mange procent vejde de mindre i 1993 end i 1950?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2009 af UglenXD (Slettet)

forskellen er: 90,7-17 = 73,7

100% = 17 gram

1% =0,17 gram

73,7/0,17=433,53 % mere

(tjek: 17*4,3353= 73,7001)

100% = 90,7

1% = 0,907

73,7/0,907=81,26% mindre

(tjek: 90,7*0,8126=73,70282)

:)


Skriv et svar til: Procent-regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.