Matematik

bygningsfysik??

16. marts 2009 af chino2990 (Slettet)

et letklinkerdæk vejer 2,52 ton, densiteten på elementet er 1750 kg/m³.

1. hvor mange ens elementer skal der til at dække et areal på 144 m², når elementets tykkelse er på 200mm?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2009 af Hjælper (Slettet)

Beregn rumfanget, altså antallet af m3.

Find så ud af hvor stort er areal det kan dække hvis rumfanger gøres 200mm højt.

Så skal du finde ud af hvor mange af de elementer der skal til på 144 m2.

Jeg håber det er brugbart.


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2009 af mathon

R(umfang) = (2,52*103 kg)/(1750 kg/m3)

Relement = (R/((144 m2)*(0,2 m))

antal ens elementer = (R/Relement/stk)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2009 af Erik Morsing (Slettet)

#1 "hvis rumfanger gøres 200mm højt."

Man kan ikke gøre rumfanget 200mm højt, men jeg ved godt, hvad du mener.

Da det vejer 2520 kg og vægtfylden er 1750 kg/m3, så er der i alt 2520kg/(1750kg/m3)=1,44m3 dæk, det svarer til 1,44m3/0,2m=7,2m2. Nu skal du have dækket 144m2, så skal du bruge 144m2/7.2m2=20 ens elementer


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2009 af mathon

skulle have været
Aelement = (Relement/((0,2 m))
antal ens elementer = (144 m2)/(Aelement/stk)
 


Skriv et svar til: bygningsfysik??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.