Matematik

trigonometri - problemløsning

16. marts 2009 af mm :) (Slettet)

Spørgsmål: Et skib sejler fra en havn 3 km mod NØ og derefter 2 km mod ØNØ (øst-nord-øst). Hvor langt er skibet derefter fra havnen?

Jeg forstår ikke hvad der menes med ØNØ. Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse dette?

På forhånd tusind tak..


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2009 af mathon

kursangivelse:
ØNØ = øst-nordøst


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2009 af mathon

...midt
mellem
øst og nordøst

hvor
nordøst er midt mellem nord og øst


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2009 af Darwin (Slettet)

Se kompas (ENE = øst-nordøst). :-)


Svar #4
17. marts 2009 af mm :) (Slettet)

er der tale om en retvinklet trekant?


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. marts 2009 af mathon

|OP| = [(3*cos(45°)+2*cos(22,5°))2 + (3*sin(45°)+2*sin(22,5°))2]½


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

Du kan se en kompasrose i vedh. fil

Vedhæftet fil:Kompasrose.doc

Skriv et svar til: trigonometri - problemløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.