Matematik

vektor

16. marts 2009 af Amuriii (Slettet)

beregn arealet af ABC,  når

A=(3, -3, 2) , B=( -2, 1, 5) , C=( 6, 3 , 2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

lave dig to fornuftige vektorer og beregn derefter længden af deres krydsprodukt


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

gang med 1/2 hvis det er en trekant du skal finde


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.