Fysik

Kræfter2

17. marts 2009 af Simon2 (Slettet)

Jeg har regnet med frem til dette ved en bestemt træstamme i vand:

Ft=1,5*104N   og   Fopdrift=2,4*104N   dette har jeg regnet mig frem til, idet densiteten af dette træ er 0,65*103kg/m3 og rumfanget lig 2,4m3.

opgave b) Beregn rumfanget af den del af granstammer, som er nedsænket i vandet


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2009 af mathon

ved flydning gælder

Fop = V*ρtræ*g = Vundervand*g

V*ρtræ = Vundervand     hvoraf

Vunder = (ρtrævand)*V

Vunder = ((0,65*103 kg/m3))/(1*103 kg/m3))*(2,4 m3) = 0,65*(2,4 m3)


Svar #2
17. marts 2009 af Simon2 (Slettet)

Mange tak (:


Skriv et svar til: Kræfter2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.