Matematik

Annuitet og korrekt?

19. marts 2009 af Kaja1234 (Slettet)

a) Et annuitetslån på 80.000 kr. skal tilbagebetales over 16 terminer, idet første ydelse skal betales 1 termin efter lånets oprettelse. Renten er 2 % pr. termin. Beregn den ydelse, der skal betales pr. termin.

Hvilken formel skal jeg bruge ??

b) Er dette rigtigt ?

Bestem løsningerne til ligningen:
-3x2 – 8x + 3 = 0
 

d = b^2 – 4ac <=> d = (-8)2 – 4 * (-3) * 3 = 100

x = (-b±√d)/2a <=> x= (-(-8)±√100)/6
 

x = -3 V x = 0,33
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2009 af Fnulle00 (Slettet)

øhh renteformlen?


Svar #2
19. marts 2009 af Kaja1234 (Slettet)

Øhh siger du, er det nogle af dem, er nemlig i tvivl ..

1. A0 = y * (1 - (1+r)^-n) / r

2. y = A0 * (r / (1 - (1 + r)^n)

3. An = y * ((1 + r)^n - 1 / (r))


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2009 af mathon

y = Ao*r/(1 - (1+r)-n)


Skriv et svar til: Annuitet og korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.