Matematik

differentialligning

19. marts 2009 af Lego Männer (Slettet)

En funktion f er løsning til differentialligningen

y'=2x+5+y

Og linjen med ligningen y = 1 er tangent til grafen for f.

a) Vi skal nu bestemme en forskrift for f.
 

hilfe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2009 af mathon

skulle ligningen ikke være

y'=2x+5-y ?


Svar #2
19. marts 2009 af Lego Männer (Slettet)

jou du har sq ret..


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2009 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=657849


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.