Matematik

vektorer hjælp...

21. marts 2009 af Nadine1989 (Slettet)

i et koordinatsystem er givet to vektorer,

vektor a = 12 over 5 og vektor b = -6 over 1

vektor a + vektor b kaldes vektor c

a) beregn vinkeln mellen vektor a og vektor c?????


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2009 af Isomorphician

Find først vektor_c.

Brug derefter:

a x c = |a||c|*cos(v)


Svar #2
21. marts 2009 af Nadine1989 (Slettet)

tak :)


Svar #3
21. marts 2009 af Nadine1989 (Slettet)

skal også finde koordnatsættet til ac???


Svar #4
21. marts 2009 af Nadine1989 (Slettet)

hjææælp hvordan gør jeg det ????


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. marts 2009 af Isomorphician

Tegn det ind i et koordinatsystem, så kan du sikkert se det for dig.


Skriv et svar til: vektorer hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.