Matematik

sammenhæng mellem konstanterne k og a

21. marts 2009 af lawlll (Slettet)

hej hvad er sammenhængen mellem konstanterne a og k i forskrifterne f(x)=b*a^x og f(x)=b*e^-k*x


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2009 af kieslich (Slettet)

a = e- k     og bruges ln fås k = -ln(a)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. marts 2009 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/97785


Skriv et svar til: sammenhæng mellem konstanterne k og a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.