Matematik

Logaritme

22. marts 2009 af shafh (Slettet)

Hej. Jeg sidder for tiden med denne funktion:

log(E)=2,4*m-1,2

Men jeg sidder bare og har nogle problemer, da jeg slet ikke kan huske hvordan jeg opløser logaritme tegnet.

Jeg skal nemlig finde E. Er der nogen der kan hjælpe mig? :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2009 af mathon

E = 102,4*m -1,2


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2009 af cepta (Slettet)

Log E = 2,4 * m – 1,2 --> (2,4 * 6,5) - 1,2 = 14,4 -->  logE = 14,4 --> E =1014,4 joule = .....(svaret)


Svar #3
22. marts 2009 af shafh (Slettet)

Argh ja selvfølgelig :)

Tak :P


Skriv et svar til: Logaritme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.