Matematik

haster

22. marts 2009 af nynne258 (Slettet)

Ved det er et meget dumt spørgsmål, men hvor er højden og bredden i en trekant der har følgende mål:

VinkelC=116,8
de to hosliggende kateter er 2 og 11,2


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2009 af spirsine (Slettet)

Er det fordi du skal finde arealet, siden du spørger efter højde og bredde?

For så kan du bruge en anden formel, hvilken lige nøjagtig indeholder de oplysninger du har stående der.

A = ½*a*b*sin(C) i dit tilfælde A = ½*2*11,2*sin(116,8)


Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.