Matematik

Lidt hjælp til matematik opgave

25. marts 2009 af S44R4H (Slettet)

I en trekant PQR er <P=73 grader, længde PR = 12, længde PQ=73.

Bestem vinklerne og de resterende sider.

Har fået besked på jeg skal bruge cosinusrelationerne . men når jeg bruger det får jeg et underligt resultat.

så ville høre om der var nogen der kunne vise mig hvordan man gør det korrekt, det ville være en stor hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Du kan bruge cosinusrelationerne til at finde den sidelænde der går fra Q til R. Prøv at opskrive dine mellemregninger.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. marts 2009 af ibibib (Slettet)

Er din lommeregner indstillet på grader (deg)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. marts 2009 af Saraoa (Slettet)

 H.k??? :D


Skriv et svar til: Lidt hjælp til matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.