Fysik

Gravitationskonstanten???

26. marts 2009 af Nusa (Slettet)

Hej har fået denne opgave og kan ikk rigtig besvarer den...

G= 6,67 * 10 ^-11 N*m^2/kg^2

Jeg skal begrund G's enhed??

Nogen som kan hjælpe?? På forhånd taak


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

G bruges i formlen :

G*(M*m)/r^2= F

prøv at kigge på alle enhederne


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Ellers overvej det på følgende måde:

kraft * strækning er en energi. N*m = J


Svar #3
26. marts 2009 af Nusa (Slettet)

I get it.. Hahah ´skulle bare tænke mig om en ekstra gang.. tak anyways;=)


Skriv et svar til: Gravitationskonstanten???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.