Matematik

Haster!

28. marts 2009 af SofiePandersen (Slettet)

Vi ved at vektorene  aog bat 
                            (0     )
2a- 3b =     (-17  ) 
                        
                                          (11)
og at a + 4b =           (19)

find koordinaterne til aog b

Nogle der kan give mig lidt hjælp :)? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

hvis jeg forstår dit indlæg korrekt kan du opstile følgende ligninger:

a1+4*b1=11

2a1-3*b1=0

2*a2-3*b2=-17

a2+4b2=19


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2009 af kieslich (Slettet)

lallenalle har fuldstændig ret, men jeg kan godt li' vektorer (og skulle lige træne LaTex):

1)

2)


Gang nu 2) med 2 og træk ligning 1) fra:

Fra ligning 1) fås:


 


Skriv et svar til: Haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.