Matematik

HJÆLP, HASTER!! differantialregning

29. marts 2009 af Bøllemis123 (Slettet)

Hej,

sidder med en matematik aflevering hvor der står at jeg skal bestemme f'(0) ud fra funktionen f(x)=2x+e3x.

Jeg ved derfor at jeg først skal bestemme f' funktionen, men bliver lidt i tvivl her:

f(x)=2x+e3x

f'(x)=2+3*e3x?

f'(0)=2+3*e3*0

f'(0)=5?

Nogen der kan hjælpe mig?? Jeg er nemlig rimlig usikker på dette!! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2009 af Maaarie (Slettet)

Efter mine beregninger på TI interactive er dit resultat rigtigt :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. marts 2009 af richterklanen (Slettet)

#0 Det er rigtigt.


Svar #3
29. marts 2009 af Bøllemis123 (Slettet)

Okay super. Tusind tak for hjælpen. (:


Skriv et svar til: HJÆLP, HASTER!! differantialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.