Matematik

isoler

31. marts 2009 af kakuro (Slettet)

Isolér q i formlen tan W=p/q

er det q= tan W*p

hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2009 af dnadan (Slettet)

Nej.

tanW=p/q, gang igennem med q:

q*tanW=p

<=>

q=....


Svar #2
31. marts 2009 af kakuro (Slettet)

q=tanW/p


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2009 af lallenalle (Slettet)

du skal gange igennem med tanW


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2009 af dnadan (Slettet)

´Hvorfor deler du med p? Skriv mellemregninger, ellers kan vi ikke guide dig ordentligt igennem det. Det her ligner jo blot gætværk fra din side af.


Skriv et svar til: isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.