Matematik

vektor

31. marts 2009 af maxxi (Slettet)

I et koordinatsystem er to vektorer og bestemt ved

vektor a=(2  3)  og vektor b=(-1  2)

Bestem arealet af parallelogrammet udspændt af vektor a og vektor a-b


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2009 af badooo (Slettet)

- Beregn vektor a-b

- Determinanten


Svar #2
31. marts 2009 af maxxi (Slettet)

er det ikke a-b=(4  1)


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.