Fysik

ladning/elektroner

31. marts 2009 af dumsen (Slettet)

Håber der er nogle derude der kan hjælpe mig med dette spørgsmål derude

i karinas cykellygtepære er strømstyreken 0,70A når den er tændt.

hvor stor en ladning passere gennem pæren i løbet af en halv time?

hvor mange elektroner passere gennem pæren i løbet af en halv time


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2009 af peter lind

Strømstyrke er ladning gennem pårer delt med tiden.

Del resultatet fra første spørgsmål med elektronens ladning.


Svar #2
31. marts 2009 af dumsen (Slettet)

det forstår jeg ikke helt hvordan løser jeg det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2009 af mathon

q = I*t

N = q/e


Svar #4
31. marts 2009 af dumsen (Slettet)

og bogestaverne står for?


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. marts 2009 af KeNn1997 (Slettet)

Q = ladning     I = strømstyrke     t = tid

N = antal elektroner      e = elektronens ladning


Skriv et svar til: ladning/elektroner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.