Fysik

laser

02. april 2009 af Pernille-2 (Slettet)

jeg har lige 2 små spørgsmål, som jeg håber i kan hjælpe mig med:

til linjebredden svarer en bestem frekvens. Denne kaldes båndbredden, Δf, og kan bereggnes med formlen

Δf=(c/λ2)·Δλ

jeg skal så vise at Δf=c/Lk og beregne båndbredden for en laser med Lk=0,25m

derudover skal jeg vise at Δf=c/Tk og bruge den til at beregne kohærenstiden for en laser med Δλ=10-3

please hjælp mig :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er de forskellige symboler?


Skriv et svar til: laser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.