Matematik

omdrejningslegeme..

03. april 2009 af mrsdarcy (Slettet)

 Opgave:

Beregn rumfanget af det omdrejningslegeme der fremkommer, når M:

M={(x,y) |0≤x≤4 ∧ 0≤y≤√x}

drejes 360 grader om linjen y=-2

Hvordan "bruger" jeg det med y=-2 i opgaven?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. april 2009 af mathon

f(x) = √(x)     0 ≤ x ≤ 4
g((x) = -2

benyt
Vomd  =  ab∫ (f(x)-g(x))dx


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. april 2009 af mathon

redigering

benyt
Vomd = π* ab∫ (f(x)-g(x))2dx
 


Skriv et svar til: omdrejningslegeme..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.