Matematik

tegne f ud fra f ' ??

05. april 2009 af Galningen (Slettet)

Hvordan kan jeg tegne grafen for funktionen f ud fra den afledede f '??

Jeg har fundet monotoniintervaller for den afledede samt at jeg ved at den oprindelige funktion går igennem punktet (2,4)??


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. april 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Havde du ikke punktet, så kunne du tegne en kurveskare, hvor du varierer konstanten. Nu har du din

F(x) + C = ∫f(x)dx, lad os sige, at f'(x) = x, ¨så er F(x) = ½x2 + C, og så ved du, at F(2) = 4, så kan du finde C


Svar #2
05. april 2009 af Galningen (Slettet)

du bliver nød til at skære det ud i pap. Vi har ikke lært om integralregning endnu.. Kan du vise hvordan udregningen kommer til at se ud for mmit vedkommende??


Svar #3
05. april 2009 af Galningen (Slettet)

så er C=2?


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2009 af kieslich (Slettet)

nej, det var bare et eksempel Erik viste. Du må fortælle lidt mere hvis du vil have mere præcise anvisninger


Svar #5
05. april 2009 af Galningen (Slettet)

Jeg har ikke andet at operere med end det jeg oplyser i #0


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. april 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Hvis du har fundet monotoniforhold, så må du også kende funktionen.


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. april 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Nå nu tror jeg jeg er med, du kender den afledede i en række punkter, så kan du tegne hældningen op i disse punkter og se om du kan gætte dig til grafens udseende ud fra dem.


Brugbart svar (0)

Svar #8
05. april 2009 af kieslich (Slettet)

Hvirdan har du fundet monotoniintervallerne og hvad er de?


Brugbart svar (0)

Svar #9
05. april 2009 af richterklanen (Slettet)

Hvordan er f ' givet?


Skriv et svar til: tegne f ud fra f ' ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.