Matematik
vektorer
21. november 2004 af
flee (Slettet)
|b|^2 = b*b = ((3/2)a + â)^2 = (9/4)|a|^2 + |â|^2 + 3*a*â = 13/4|a|^2
og
a*b = a((3/2)a + â) = (3/2)|a|^2
Efter at have både vektor b og a's længde og koordinatsæt, hvordan finder jeg så vinklen mellem vektorene a og a-b ?
og
a*b = a((3/2)a + â) = (3/2)|a|^2
Efter at have både vektor b og a's længde og koordinatsæt, hvordan finder jeg så vinklen mellem vektorene a og a-b ?
Svar #1
22. november 2004 af Damon (Slettet)
cosv= a*(a-b) / |a|*|a-b|
a*(a-b) = |a|^2-a*b
|a-b| kan du regne ud og |a| har du
a*(a-b) = |a|^2-a*b
|a-b| kan du regne ud og |a| har du
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
