Matematik

En lille opgave

14. april 2009 af jwan20 (Slettet)

I år 2000 var der 7600 danskere med en årlig indkomst på mindst på 1 million kr. I de følgende år voksede antallet af danskere, der havde en årlig indkomst på mindst 1 million kr, med god tilnærmelse med 1300 om året.

1) Opstil en formel der beskriver udviklingen i antallet af danskere med en årlig indkomst på mindsr 1 million kr,.

Mit bud, at det er en lineær funktion da den vokser med 1300 for hvert år (altså det samme antal).

y=ax+b

har sagt: a=1300 , b= 7600

Hvordan skal jeg opstille formlen, bare sige : 1300 x + 7600?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2009 af kieslich (Slettet)

yes  Y = 1300x + 7600


Skriv et svar til: En lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.