Matematik

hjælp hjælp

19. april 2009 af niga_1 (Slettet)

hej

hvordan finder jeg parameterfremstilling for K, K er kurven i (x,y)-planen, som er bestemt ved punktmængderne {(x,y)|a=<x=<b og y=x}. a og b er konstanter.

:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2009 af peter lind

Det nemmeste er at sætte x=t, hvor t er parameteren.


Skriv et svar til: hjælp hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.