Matematik

HASTER.. Lille spørgsmål?

20. april 2009 af lotte_ (Slettet)

Hej flinke mennesker (:

Jeg er igang med at regne en opgave men gik i stå... Det er opgave 8 . Her er et link:

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/081212_opgave_STX083_MAA.ashx
I a har jeg fundet forskriften til f(x)=-2,167x+502,02.

i b Men har svært ved at forklar hva de forskellige tal fortæller altså a og b?

Mangler en hjælpende hånd (:
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2009 af kieslich (Slettet)

b er startværdien i år 0 = 1963. a er stigningen/faldet i testtallet per år. Udregn værdien i 1980 = år 17. Er det tal tæt på 466 er det en brugbar model.


Svar #2
20. april 2009 af lotte_ (Slettet)

0=1963 hvor får du det tal fra? (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2009 af kieslich (Slettet)

I din formel svarer x-værdien 0 til året 1963


Svar #4
20. april 2009 af lotte_ (Slettet)

Hov ja jeg kiggede på en hel anden opgave..

Tak for det :)


Skriv et svar til: HASTER.. Lille spørgsmål?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.