Matematik

Lidt maple hjælp

23. april 2009 af N1ssen (Slettet)

Hej!

Jeg skal som et argument i et differentiallignings system, skrive:

y'(0)=-0.735426988918

Hvis jeg skriver sådan:

diff(y(0),t)=-0.735426988918

eller

, diff(y(t),t=0)=-0.735426988918
kommer det bare frem som 0=-0.735426988918, hvilket ikke er helt rigtigt :p

Hvordan gør jeg det?


Skriv et svar til: Lidt maple hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.