Matematik

Ubestemte integraler

25. april 2009 af Brombasse90 (Slettet)

Hej

jeg skal bestemme følgende ubestemte integrale:

S sin(x) * kvadratrod(cos(x)) dx

Men har ikke helt forstået hele fremgangsmåden, så ville høre om der er en der lige kan gennemgå fremgangsmåden mens der forklares og vises hvordan der gøres. På forhånd tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2009 af mathon

sæt

u = cos(x) og dermed   sin(x)dx = -du

og substituer


Svar #2
25. april 2009 af Brombasse90 (Slettet)

Undskyld, men hvordan vil denne substitution så komme til at se ud?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2009 af mathon

∫√(cos(x))*sin(x)dx = -∫√(u)du


Svar #4
25. april 2009 af Brombasse90 (Slettet)

Tusid tak :)


Skriv et svar til: Ubestemte integraler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.