Engelsk

Rettelse af 200 ord - ret vigtigt...

25. april 2009 af Thomp_g (Slettet)

Hej.. Jeg håber meget på at nogle vil rette nedenstående tekst for fejl og "danske sætninger", da noget af det muligvis skal bruges til eksamen.. håber i er villige til at hjælpe.

I have in long time interested me for the theme gambling and how it actually affects people. Addiction is often associated with alcohol and drugs, but I also think that it is remarkable and essential to focus on gambling at the same time around. According to historical records and archaeological evidences, gambling has existed since ancient times. Almost all civilizations throughout the world have separately revealed the practicing of gambling acts within their community. The main purpose of this task is to elucidate what the intense promotion of gambling causes in the modern world and especially America.

To get a nuanced approach to the issue, I have chosen to mention different aspects of gambling addiction. First of all I will give an exposition to the theme gambling addiction in order to bring a little background knowledge. Subsequently, there will be a short introduction to poker, where the huge promotion of the game will be described as well. Then the positive and negative aspects of poker will be listed up before the final conclusion. *The specific content in this synopsis will serve as an appetizer for a more detailed and nuanced analysis.
 

(*Det konkrete indhold skal virke som en appetitvækker til en mere uddybende og nuanceret analyse.)
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2009 af Isomorphician

in long time = for a long time

evidences = evidence

the world = history

the practicing = the practice


Skriv et svar til: Rettelse af 200 ord - ret vigtigt...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.