Matematik

Skal afleveres i morgen!

26. april 2009 af Denicec (Slettet)

Er lys på 20 cm. Og har  en brændetid på 6 timer og 30 minutter

Der er nu 16 cm. Tilbage af lyset

Hvor man timer og minutter kan lyset brænde endnu?

Hvordan stilér man udregningen op?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. april 2009 af Isomorphician

Find ud af hvor lang tid det tager at brænde én cm. Gang derefter dette resultat med 16 for at få hvor lang tid det tager at brænde 16 cm.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. april 2009 af Christina91 (Slettet)

Først laver jeg brændetiden om til minutter.

Brænde tid i alt: 390 min. (20 cm) dette dividere jeg med antal cm.

390:20= 19,5 ( brændetid pr. cm.)

19,5 * 16 = 312 min. (brændetid ved 16 cm i min.)

312:60 = 5 timer og 20 min.


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2009 af mathon

5,2 time = 5 timer 12 minutter


Skriv et svar til: Skal afleveres i morgen!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.