Fysik

Nyttevirkning hjælp

26. april 2009 af ukendten551 (Slettet)

Hej

jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal gribe den her opgave an. Det er opgave 4-b som jeg har problemer med.

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF08/Eksamen/Opgaver/080815_opgave_stx_082_fysikA.ashx

det er opagev 4 b.

 tak på forhånd.


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. april 2009 af mathon

η = Enytte/Etilført = (5,678 - 5,271)/5,678


Svar #2
26. april 2009 af ukendten551 (Slettet)

så det viser hvor meget af det hele der er blevet brugt ?


Brugbart svar (2)

Svar #3
26. april 2009 af mathon

η = Enytte/Etilført = (5,678 - 5,271)/5,678 = 0,07168 ≈ 7,2%


Svar #4
26. april 2009 af ukendten551 (Slettet)

det har jeg fundet ud af :) mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Nyttevirkning hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.