Engelsk

Gay love.

28. april 2009 af Bertelsen123 (Slettet)

Hejsa.

Jeg skal aflevere engelsk disposition imorgen, og jeg har valgt LOVE som overemne, jeg skal så finde et undermne, og har tænkt lidt på gay love and marriage in different countries. Men jeg håbede på at kunne få lidt hjælp til hvad i synes man ellers kunne skrive om. Håber på nogle svar.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. april 2009 af mathise

hvordan man tager imod sådan noget i hver kultur f.eks at det nok er anderledes meninger man har om den på hvert kontinent.....Håber jeg var til hjælp


Svar #2
28. april 2009 af Bertelsen123 (Slettet)

ja var du.

Men det fordi, jeg ved ikke hvordan jeg helt skal kalde mit underemne . Altså over emnet er LOVE, men underemnet ved ikke helt hvordan man skal skrive det.


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. april 2009 af mathise

altså tænker du på at det skal være en artikel som du vil finde en underrubrik til ? For ellers skal du jo bare have en indledning og vælge hvilket indhold du skal have ? Det kunne f.eks være

Indledning (1/2 side)

Gay love hvad er det ?(hvornår, hvordan og hvorfor opstod det ) (1 side)

Hvordan tager man imod sådan noget i vores samfund og andre verdensdele ?

Hvad kan konsekvenserne af sådan noget være ? at der f.eks kommer til at mangle drenge til pigerne XD ha du kan nok finde mere relevante konsekvenser


Svar #4
28. april 2009 af Bertelsen123 (Slettet)

Altså det er en engelsk disposition jeg skal skrive til imorgen . Det er den jeg må have med inde til min eksamen :/ Så jeg mangler bare at finde nogle punkter omkring det som jeg vil uddybe.


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. april 2009 af mathise

Ok først skal du vælge  en indledning

og så er det jo bare med at vælge nogle punkter som du synes kunne være relevante for samfundet :=)

hvad har du tænkt på indtil vidre?


Svar #6
28. april 2009 af Bertelsen123 (Slettet)

altså indtil videre har jeg skrevet det her :

1. Why did I choose this topic?
Because I think that it is exciting to read and hear about other peoples opinions about gay marriage. I also known a little bit about my topic before I selected it to be my topic.

2. Why is it so different from person to person how they feel about gay marriage?
Because some people might think that men or womens have no right to marry their own gender, perhaps because of their religion, or because they just dont believe that a woman can be in love with a woman, or a man may be in love with a man.

Jeg ved ikke hvordan jeg skal fylde mere på, og hvor jeg får information om hvad mennesker i andre lande mener om bøsseægteskaber og sådan .:(


Brugbart svar (1)

Svar #7
28. april 2009 af mathise

det med andre lande det er meget nemmere end du tror.

Lad os tage et muslimsk land som f.eks saudi arabien (meget religiøst muslimsk land)

Hvad tror du så at de holder med gays eller imod dem ?

ALtså det er jo ikke selve den geografiske beliggenhed der fortæller om landet holdning til emnet. religiøse mennesker holder komplet imod det og så kan du jo tage den muslimske del af samfundet. Der  er dog en del kristne som bor i mulimske lande og endda er indfødte der. De er kristne, men dog er der nogle holdninger der har fæstet sig ved dem om sådanne emner, så man kan godt sige at både muslimer og kristne i den muslimske verden holder imod det. I amerika ved du jo at der er mere stoffer og kriminalitet så ved du at sådan noget er meget nemmere der. Her er verden ved at behandle gays med tolerance selvom der er bagtalerier og sagtens kan ske ubehaeligheder for sådan ngoet

I dette kan du jo beskrive hver del af verden, da du både giver en simpel letforståelig og dog meget indholdsrig præsentation

Du skal dog tænke på om du vil forkusere på verdens holdning eller om det er relevant nok at kun tage danmarks. (Det bliver måske tyndt hvis det kun er danmarks)

Er der ellers andet ?


Svar #8
28. april 2009 af Bertelsen123 (Slettet)

Altså min mor synes at jeg skal skrive lidt om folks fordomme om "gays" Og måske ikke kun behøver om skrive om bøsseægteskaber men bare i det hele taget om bøsser og lesbiske. Jeg synes bare det gør emnet meget bredt og når jeg så skal sidde og fortælle om det i 5-6 minutter til eksamen kan det være jeg ikke når det hele. 

- jeg har bare brug for nogle spørgsmål som jeg kan spørge mig selv om i min disposition om bøsseægteskaber hvis du havde en ide?


Brugbart svar (1)

Svar #9
28. april 2009 af mathise

Jo

Først indledning (kortere beskrivelse af emne og grundlag for valg)

Derefter

Deres ægteskaber i samfundet

Hvornår opstod det? Hvornår brød sådanne nogle igennem ? Det var trodsalt ikke alle som fantaserede om at sådan noget lige kunne finde sted hos naboen før

Hvorfor opstod det ? Var der en bestemt grund til at sådan noget brød så godt igennem selvom mange kæmpede imod det?

Hvordan opstod det ? Hvordan kan det være at de kunne holde sammen og fortsætte så meget at der blev flere og flere ?

Hvad er samfundets holdninger til det ? Hvad mener folk om det og er der forskel fra folkeslag til folkeslag?

Hvorfor er safundets holdninger som det er ? hvorfor er der nogle imod det ? Hvorfor er der nogle for det ? grundlæggende grundlag til holdninger ?

Hvad er forstillingen om konsekvenserne af det ? Hvad tror folk der vil ske ud af at flere og flere indgår i sådanne ægteskaber

En afslutning med din egen holdning og grundlag til den (En god lærer har fortalt mig aldrig at være subjektiv så du skal ikke give din egen mening men det gode ved begge)

Var det noget der hjalp? :=)


Svar #10
28. april 2009 af Bertelsen123 (Slettet)

Orv. MANGE TUSINDE TAK FOR HJÆLPEN :)

Tror på jeg nok skal kunne bruge det. Nu skal jeg bare lige omformulere det til engelsk og sådan :) Men tak! Tusinde tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #11
28. april 2009 af mathise

Jah det er bedre selv at snakke end at lade læreren stille spørgsmål :=)

så er der ellers ikke andet end at ønske dig held og lykke imorgen.

Det var så lidt :=)


Brugbart svar (0)

Svar #12
23. april 2019 af Vicciv

Godt emne at skrive om! Der kan du også snakke om religion og det faktum, at der er nogle stater, hvor det ikke er tilladt at gifte sig.


Skriv et svar til: Gay love.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.