Matematik

isolering

28. april 2009 af Determig11 (Slettet)

Hej allesammen hvordan isolere jeg Clod i den nedstående ligning?

mlod * Clod *Delta Tlod + Mvand * Cvand * Delta Tlod= 0


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af mathon

 -mlod*clod*ΔTlod  =  mvand*cvand*ΔTvand

clod = mvand*cvand*ΔTvand/(mlod*(-ΔTlod))


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.