Matematik

Differential regning

28. april 2009 af MMT (Slettet)

Hejsa...

Er ved at forberede mig på min matematik eksamen, og har virkelig problemer med differential og integralregning:S

Har allerede fået spørgsmålene, og 2 af dem lyder sådan her:

-Gør rede for begrebet differentialkvotient
 Udled differentialkvotienten for f(x)=X^2
 Giv eksempel på anvendelse af differentialkvotient i forbindelse med andengradspolynomiet.

-Gør rede for begrebet differentialkvotient
 Bevis regnereglerne (f+g)´(x)=f´(x) og (k*f)´(x)=k*f´(x)

Nogen der kan hjælpe her?

På forhånd tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2009 af KittyMisLilly (Slettet)

Jeg ved ikke helt hvad du spørger om.

Men når du differentierer finder du f ' (x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2009 af Dynin (Slettet)

#0 <citat>Gør rede for begrebet differentialkvotient</citat> her skal du bare definere hvornår en funktion er diff. i et punkt (og derefter på et interval).

... og i begge opgaver bør du komme ind på tretrinsreglen og vise resultaterne via disse :) Det hele må stå i din bog ... så det er bare at læse op på dette ;)


Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.