Matematik

Væksthastighed

02. maj 2009 af biqqu (Slettet)

Jeg har ikke særlige problemer med at udregne enkle opgaver med væksthastighed, men jeg mangler bare en begrundelse for hvorfor, at en funktion f(x)=3x-4 og x0=-7 har differentialkvotienten

f'(x)=3, hvorfor man skal finde f'(-7), men da der IKKE er noget x at indsætte værdien ind er svaret 3 . MEN hvordan kan man skrive det op i selve opgaven? "Da der ikke er noget x0 er svaret 3"


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2009 af Exupery (Slettet)

Funktionen har en konstant væksthastighed på 3 i hele definitionsmængden - altså også i x0=7


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2009 af dnadan (Slettet)

f'(7)=3


Svar #3
02. maj 2009 af biqqu (Slettet)

tak


Skriv et svar til: Væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.