Matematik

HJÆLP!

05. maj 2009 af nannaAndersen94 (Slettet)

I et sæt spillekort er alle billedkort fjernet. der er 48 kort uden billedkort.

bo trækker 1 kort. hvad er udfaldsrummet?

Hvad er sandsynligheden for, at kortet er:

a) en hjerter      b)  en 2ér           c) sort              d) et rødt es

jeg håber i kan hjælpe mig!


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. maj 2009 af Cecilie3450 (Slettet)

Hvis alle billedekort er fjernet er der 52-4*3 = 40 kort tilbage.

Der er 13-3=10 hjertere tilbage altså bliver udfaldsrummet 10/40 eller 1/4 - eller 25 %

Der er 4 2'ere altså 4/40 = 1/10 chance - eller 10 %

halvdelen af kortene er sorte altså ½ - eller 50 %

der er to røde es'er altså 2/40 =1/20 - eller 5 %


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2009 af Zipzap112 (Slettet)


Svar #3
05. maj 2009 af nannaAndersen94 (Slettet)

tak:-)


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.