Matematik

densitet???

05. maj 2009 af chino2990 (Slettet)

jeg får opgivet at ved 1m³ beton bliver der brugt 175 kg cement kan man ud fra disse oplysninger afgøre cements densitet og hvordan??

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Densitet:

rho = m/V, hvor rho er densiteten, m er massen og V er volumen til massen m.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2009 af kieslich (Slettet)

Man skal egentlig også vide massen af det vand der bliver brugt. Men antager vi at cementen opløses totalt i vandet bliver der brugt 1m3 = 1000 kg. Så massen af den færdige beton bliver 1000kg + 175kg = 1175kg. rho = 1175kg/1000L = 1,175kg/L


Skriv et svar til: densitet???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.