Matematik

lineær vækst

05. maj 2009 af Becky4 (Slettet)

Hej folkens, har virkelig brug for hjælp, håber i er friske.

Har en opgave jeg ikke kan finde ud af at løse.....

y= 25,927x - 1307,6

y= energiforbrug pr. minut (målt i cal/min) og x= pulsen (målt i hjerteslag/min).

Spørgsmålet lyder: Beregn ud fra modellen den procentvise stigning i energiforbrug pr. min, når pulsen stiger fra 80 til 120.

Andet delspørgsmål lyder: 

Bestem ud fra modellen , hvor meget energiforbruget pr. min. stiger, når pulsen vokser med 1 hjerteslag pr. min.

På forhånd tak   


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2009 af stinesdikael (Slettet)

skal du så ikke bar indsætte forskellen i puls stigning i x'værdien?


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. maj 2009 af kieslich (Slettet)

a)   ( y(120) - y(80) )/y(80)*100%

b) tænk hældningskoefficient.


Skriv et svar til: lineær vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.